Hoveniers

Hoveniers

Groencentrum
Voor u als hovenier hebben wij ons rijk gesorteerde assortiment op het groencentrum (c.q. afhaalcentrum), waar u van harte welkom bent. U zult hier beslist slagen in het ter plekke uitzoeken van de door u gewenste beplanting voor het project waar u mee bezig bent. Het brede sortiment bestaat uit zowel vaste planten, heesters, rozen, rhododendrons, solitairstruiken, coniferen als bomen (zowel laan-, lei-, als andere vormbomen).

Als u uw order compleet verzameld heeft scannen wij deze, zodat u uw pakbon met aantallen en prijzen meteen mee kunt nemen. Mochten bepaalde planten op dat moment toch niet aanwezig zijn, dan bestellen wij deze voor u, zodat ze op redelijke korte termijn alsnog geladen kunnen worden.

bomen_voor_particulier_hovenier_controleren

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw bestellingen door ons klaar te laten zetten. Wij zorgen er dan voor dat deze op de afgesproken ophaaldatum compleet klaar staat. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor al uw offerteaanvragen. Zo snel mogelijk kunt u dan onze geheel vrijblijvende aanbieding tegemoet zien.

Transport
Bij grote partijen, qua maat en/of volume, zijn wij in de gelegenheid om deze, in overleg met u te bezorgen. Wij leveren deze dan naar wens bij u of op het project aan.