Particulieren

Particulieren

Groencentrum
Als particulier bent u van harte welkom op ons groencentrum. Daar verkopen wij groenproducten. Met andere woorden: wij zijn gespecialiseerd in planten voor uw tuin. Hier kunt u uw keuze maken uit een uitgebreid assortiment aan vaste planten, sierheesters, rozen, coniferen, rhododendrons fruitbomen en bomen (zowel laan-, lei-, als andere vormbomen). Voor welke grondsoort dan ook.

particulier

Onze deskundige medewerkers adviseren u hierbij graag. En mocht(en) de net door uw gewenste plant(en) niet aanwezig zijn, dan doen wij onze uiterste best om deze alsnog voor u te bestellen.

 • Bemesting
  Om uw tuin in optimale conditie te houden doet u er verstandig aan om deze te bemesten met de juiste meststof. Voor deze meststoffen kunt u ook bij ons terecht. Natuurlijk adviseren onze medewerkers u ook hierbij.
 • Ziekten en Plagen
  Een tuin in topconditie is een lust voor het oog, maar soms kan toch een ziektebeeld of ongewenst insect uw planten zodanig aantasten, dat ingrijpen raadzaam is. Wij verkopen daarom tevens verschillende middelen tegen ziekten en plagen, die u helpen bij de bestrijding..  En ook nu weer kunt u rekenen op ons deskundig advies.
 • Cadeaubonnen
  Stel: u wilt iemand planten cadeau doen, maar de keuze graag overlaten aan de ontvanger? Geen probleem. Op ons kantoor kunt u terecht voor cadeaubonnen, die inwisselbaar zijn op ons groencentrum .
 • Transport
  Op verzoek brengen wij u bestelling tegen vergoeding (afstand afhankelijk) graag bij u thuis. Grotere bestellingen zijn, in overleg, franco aan te leveren.