Ontwerpen voor Groengeluk. Ze groeien al bij Roestenburg

Ontwerpen voor Groengeluk. Ze groeien al bij Roestenburg

Je ontwerpt vanuit kennis, passie en aandacht. Zo weet je zeker dat jouw designs uitgroeien tot plekken vol Groengeluk. Voor de klant die karakter en eigenheid wil in zijn compacte tuin. Of de klant die high-end woon- en tuinwensen heeft voor haar grote tuin. Of voor die zakelijke opdrachtgever die begrijpt hoe duurzaam Groengeluk bijdraagt aan woon- en/of werkgeluk. Logisch dus dat je kiest voor de zekere kwaliteit van oersterk groen dat met net zo veel passie en aandacht is gekweekt. Groen dat groeit bij Roestenburg.

Groencentrum als hof vol inspiratie

Zeker. Als het gaat om design- en groenkennis, is dat het domein van jou als tuin- of landschapsarchitect. Maar wij bieden je met ons Groencentrum een ‘hof vol inspiratie’ waar je al rondlopend je ontwerpideeën de vrije teugel mag geven. Kom dus gerust langs en vraag ons team van Groenmeesters naar trends in de markt. Of daag ons uit om die ene ‘niet te vinden’ plant of boom op te sporen. Meestal lukt het ons!

Iedere projectlocatie is anders. Soms is gedegen (aan)plantadvies, of aanvullende kennis over groeiwijzen in de verschillende grondsoorten dan prettig. Welk ‘groen’ onderwerp het ook betreft, weet dat ons team van Meesters in Groengeluk een bewezen kundige sparringpartner is voor diverse toparchitecten, projectontwikkelaars en gemeenten in en buiten de regio. Vanuit ons Groencentrum en op locatie!

Roestenburg Kwekerijen BV Nieuwkuijk - groot assortiment
Groot assortiment

Uitgebreid assortiment dat voortdurend op peil gehouden wordt.

Roestenburg Kwekerijken Overzichtelijk en verzorgd groencentrum (afhaalcentrum)
Groencentrum

Overzichtelijk en verzorgd groencentrum (afhaalcentrum).

Roestenburg Kwekerijen Advies Juiste advies door de deskundige en ervaren medewerkers
Advies

Juiste advies door de deskundige en ervaren medewerkers.

Mogelijkheid om te bezorgen

Of je partij nu klein of groot is, we bereiden ‘m voor zoals jij dat wilt. Om op te (laten) halen of om op locatie te bezorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden via info@roestenburgkwekerijen.nl of 0416 – 38 03 05.

Toppers uit ons assortiment

(Eigen opkweek)

Amelanchier Lamarckii

Exochorda ‘The Bride’

Parrotia Persica

Klanten aan het woord

Pie Koog

Goed assortiment. Goed bereikbaar. Ruime parkeergelegenheid.

Cees van Hattum

Geweldig tuincentrum met zeer gemotiveerd personeel, die een perfecte uitleg geven over wat ze aan bomen en planten verkopen.

Gerrit de Vree

Heel veel keuze in dieverse planten en struiken, maar ook hele mooie bomen en kennis.