Als je droomt van een écht gezonde tuin vol Groengeluk!

Als je droomt van een écht gezonde tuin vol Groengeluk!

Je ziet het al voor je: jouw nieuwe tuin als het sfeervolle verlengstuk van je huis. Waarin je – alleen, of met familie of vrienden – wilt rusten, ontmoeten en genieten van ‘buiten’. Als Meesters in Groengeluk© snappen we dat, dus hebben wij maar één ding voor ogen. Sterk groen aanbieden, dat de kwaliteit heeft om jouw tuin te laten uitgroeien tot een buitenkamer voor ieder seizoen.

Tijd, aandacht en vakmanschap

Díe kwaliteit topgroen vraagt om Meesterschap en geduld. Want wat sterk en gezond moet worden, heeft tijd, aandacht en vakmanschap nodig. Zo creëren we de ideale omstandigheden waarin onze planten en bomen kunnen uitgroeien tot het sterke groen dat jij voor ogen hebt. En dat checken we zorgvuldig. Bijvoorbeeld door íedere dag met ons team van Groenmeesters langs ál onze planten en bomen te lopen.

Roestenburg Kwekerijen BV Nieuwkuijk - groot assortiment
Groot assortiment

Uitgebreid assortiment dat voortdurend op peil gehouden wordt.

Roestenburg Kwekerijken Overzichtelijk en verzorgd groencentrum (afhaalcentrum)
Groencentrum

Overzichtelijk en verzorgd groencentrum (afhaalcentrum).

Roestenburg Kwekerijen Advies Juiste advies door de deskundige en ervaren medewerkers
Advies

Juiste advies door de deskundige en ervaren medewerkers.

Toppers uit ons assortiment

(eigen opkweek)

Pennisetum Alopecuroides Hameln

Buddleja

Photinia Fraseri Red Robin

Alles voor tuinen met karakter

Ons assortiment is niet alleen oersterk. Het is ook praktisch eindeloos. Vaste planten, sierheesters, rozen, zomergoed, coniferen, rododendrons, solitairstruiken, fruitbomen, laan-, lei- en vormbomen. Voor welke grondsoort dan ook. En in alle soorten en maten. Loop er tussendoor in ons Groencentrum, al dan niet samen met je tuinarchitect of hovenier, en je ziet je tuin al bijna ontstaan. Hebben we die ene speciale soort niet? Dan doen we ons uiterste best om hem bij onze partnerkwekers in binnen- en buitenland te vinden. In de beste kwaliteit die jij je kunt voorstellen.

Meer weten?

Heb je vragen over ons assortiment of onze openingstijden, of behoefte aan plant- en tuinadvies van onze Groenmeesters? Mail ons of kom langs! We helpen je graag verder.

Klanten aan het woord

Saskia Schellekens

We hebben heel fijn contact gehad over een offerte. Mooie planten geleverd voor onze gehele tuin!

Jan Verhoeven

Hele mooie kwekerij met prachtige planten en als je op zoek bent naar aparte soorten zijn ze daar verkrijgbaar. Medewerkers met verstand van zaken, een aanrader.

Ingeborg van Rooij

Zeer goede hulp, verstand van zaken, denken met je mee. Kwaliteit voor een goede prijs.